André Janssen

André is vanaf november 1996 eigenaar van AFJ Design B.V. Hij is toen zijn eigen (print)bedrijf gestart, met de hulp van zijn broer Frank.
André is begonnen in een fotolab waardoor hij over alle capaciteiten beschikt om voor u de beste materialen en toepassingen te kiezen. Daarnaast werkt hij samen met Jorg aan het opbouwen van (beurs)stands en de ombouw van winkels.
Monique van der Kleij

Monique is in 2007 gestart binnen ons bedrijf als Commercieel Medewerkster. U kunt bij haar terecht voor alle vragen, offertes, ontwerpen etc.
Monique is begonnen als secretaresse waardoor ze nu die vaardigheden goed kan gebruiken bij het doorvoeren van uw huisstijl e.d. Daarna heeft ze gewerkt als Evenementen Coördinator en kan zij de planningen, deadlines en en de verdere organisatie van uw project voor u regelen.
Jorg Stam

Begonnen in 2006 als Magazijn Medewerker maar ondertussen door gegroeid waardoor hij vaak samen met André op pad gaat. Daarnaast is Jorg vaak onderweg voor leveringen en werkzaamheden in de winkels of voor montage van materialen bij klanten.
Jorg heeft hiervoor ook in een magazijn gewerkt waardoor hij de logistieke stappen goed kan opvangen en helpt André bij diverse op- en afbouw werkzaamheden.